Algemene voorwaarden

Op alle bestellingen die via de webshop worden gedaan zijn deze voorwaarden van toepassing, andere leveringsvoorwaarden gelden niet. Rolf Rookhout heeft het recht de inhoud van de webshop en deze voorwaarden te alle tijden te wijzigen.

Overeenkomst 
Door een bestelling aan ons te verzenden gaat u een overeenkomst aan met Rolf Rookhout, waarbij Rolf Rookhout de verplichting heeft u zo spoedig mogelijk het bestelde artikel te doen toekomen en u de verplichting aangaat deze te betalen.

Bevestiging ontvangst 
Alle producten bij Rolf Rookhout zijn vrijblijvend totdat u een orderbevestiging per e-mail heeft ontvangen of als er telefonisch contact met u is opgenomen. In de orderbevestiging zal staan:
– Artikelomschrijving en het aantal ervan,
– Manier van betaling en de verzendmethode
– Totaalbedrag incl. BTW,
– Uw naam en adres gegevens (tevens afleveradres).

Leveringen 
De leveringstermijn van de Rolf Rookhout producten bedraagt over het algemeen binnen 1 a 3 werkdagen binnen Nederland nadat de bestelling is geplaatst en de betaling is bijgeschreven op de rekening van Rolf Rookhout. Indien een artikel niet op voorraad is en deel uitmaakt van een bestelling van meerdere artikelen, dan passen wij uw bestelling aan en storten het geld terug. Of wij treden met u in contact voor overleg. Indien een artikel niet meer leverbaar is, vervalt de bestelling en wordt het bedrag dat u eventueel van tevoren heeft overgemaakt teruggestort op uw rekening.

Aansprakelijkheid 
Rolf Rookhoutok stelt zich niet aansprakelijk voor eventuele ongevallen met welk product dan ook, door bijvoorbeeld verkeerd of ondeskundig gebruik ervan.

Belangrijk 
Het is van uiterst belang dat u uw naam, adres gegevens, telefoonnummer en e-mail goed vermeld, dit voor duidelijkheid en om eventuele complicaties te voorkomen.

Eigendomsvoorbehoud 
Rolf Rookhout blijft volledig eigenaar van de geleverde zaak tot het moment dat het verschuldigde bedrag is overgemaakt.

Klachten
Voor al uw klachten, opmerkingen en vragen kunt u altijd terecht bij Rolf Rookhout, u kunt telefonisch, via whatsApp of e-mail contact opnemen met:

Rolf Rookhout :

(+31) 06-228 75 446, ook via WhatsApp of door een e-mail te sturen naar rolfrookhout@gmail.com.

Alles wat te vinden is op deze website (tekst, bestanden, afbeeldingen etc.) is eigendom van Rolf Rookhout.